Onze ruimtes

Wat voor afscheid u ook wenst: wij verzorgen het graag voor u. Crematorium en Uitvaartcentrum Hoorn heeft voor elke wens een geschikte ruimte. Zo hebben wij ruimtes waar u persoonlijk afscheid kunt nemen of waar juist vele belangstellenden bij aanwezig kunnen zijn. Ook hebben wij meerdere koffiekamers, familiesuites en diverse ruimtes voor rouwbezoek. De familiesuites zijn zelfs 24 uur per dag toegankelijk om een bezoek te brengen aan uw dierbare.

Onze ruimtes

Familiesuites

Er zijn twee familiesuites waarin u tot het moment van de uitvaart dag en nacht (24/7) bij de overledene kunt zijn. De suites zijn huiselijk ingericht en bieden u de mogelijkheid om in een intieme omgeving afscheid nemen. De suite is alleen voor u (en enkele naasten) toegankelijk.

Specificaties
Zitruimte: ja
Keukenblok: ja
Eigen sleutel: ja
Toegang: 24/7

Grote aula

De grote aula heeft een originele uitstraling door het behoud van de voormalige aula van de begraafplaats. De aula is voorzien van alle moderne faciliteiten op het gebied van beeld en geluid. De ruimte telt 115 zitplaatsen en ruim 125 staanplaatsen.

Specificaties
Aantal stoelen: 115
Aantal staanplaatsen: 125
Muziek afspelen: ja
Beeld vertoning: ja
Piano/vleugel aanwezig: nee
Geluidsopname: ja
Microfoon: ja
Kist dalen: ja, geheel of gedeeltelijk

Huiskamerafscheid (familieaula)

Speciaal voor kleine gezelschappen tot 40 bezoekers bieden wij het huiskamerafscheid. Deze ruimte is aula en koffiekamer in één. Licht en huiselijk opgezet met verschillende tafels, stoelen en banken. Hier kunt u een intieme plechtigheid organiseren die u zelf naar wens indeelt.

Specificaties
Aantal personen: max. 40
Muziek afspelen: ja
Beeld vertonen: ja
Geluidsopname: nee

Condoleanceruimte (koffiekamer)

Na afloop van een plechtigheid in één van de aula’s in Crematorium en Uitvaartcentrum Hoorn kunnen de nabestaanden elkaar ontmoeten en spreken in de condoleanceruimte. Dit kan met een hapje en/of drankje. Crematorium en Uitvaartcentrum Hoorn heeft een zeer uitgebreid cateringassortiment.

Specificaties
Muziek afspelen: ja
Beeld vertonen: ja
Consumpties mogelijk: ja, uitgebreid cateringassortiment

Ontvangkamer (familiekamer)

Bij een uitvaart in Crematorium en Uitvaartcentrum Hoorn kan de naaste familie zich voor de plechtigheid apart voorbereiden in onze ontvangkamer.

Rouwkamers

Voor een persoonlijk afscheid, familiebezoek of condoleance in de dagen voor de uitvaart, kunt u gebruik maken van onze rouwkamers. Hier kunnen wij de overledene opbaren zodat u nog even bij uw dierbare kunt zijn. Dit kan ook buiten onze openingstijden.

Kamer voor asafgiften

De as van de overledene kunt u vanaf een maand na de crematie ophalen in Crematorium en Uitvaartcentrum Hoorn. Hiervoor kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers. De as overhandigen wij in een speciaal ingerichte kamer. In deze kamer staan diverse asproducten. De sierurnen die hier staan zijn veelal op voorraad en beschikbaar voor de verkoop.

Samen maken we het bespreekbaar

Laat u inspireren door alle mogelijkheden