Onze locatie

Een intiem afscheid in de familieaula of een grootse plechtigheid met veel bezoekers in onze grote aula? Crematorium en Uitvaartcentrum Hoorn biedt u een afscheid naar wens.

In het uitvaartcentrum bij de algemene begraafplaats op de Berkhouterweg bieden wij alle dienstverlening rondom een uitvaart onder één dak. Zowel overdag als in de avond bent u welkom in onze sfeervolle ruimtes voor begrafenis- en crematieplechtigheden, condoleances en rouwbezoeken.

Onze ruimtes

Wilt u in intieme sfeer persoonlijk afscheid nemen in de familieaula of juist liever in onze grote aula waarin u ruim 240 bezoekers terecht kunt? Bekijk onze ruimtes met de bijhorende specificaties.

Begraafplaats

De prachtige begraafplaats bevat verschillende delen waar rekening gehouden wordt met diverse wensen en geloofsovertuigingen. Na een crematie is hier ook een urnengraf mogelijk of kan de urn in het buitencolumbarium (urnenmuur) geplaatst worden.

Verstrooiveld

Na een crematie kunt u zelf kiezen wat u met de as wilt doen. Als u dit wilt uitstrooien kan dat bijvoorbeeld op ons verstrooiveld.

Samen maken we het bespreekbaar

Laat u inspireren door alle mogelijkheden