Muziek & beeld

Wij bieden diverse mogelijkheden voor het afspelen van muziek en/of beeldmateriaal tijdens het afscheid nemen. Dit kunt u vooraf bij ons aanleveren en testen.

Muziek

In de grote aula en familieaula en in onze koffiekamers en rouwkamers kan er muziek afgespeeld worden. De geselecteerde muziek voor in de aula’s of koffiekamers kan aangeleverd worden op cd, usb-stick (in mp3-formaat) of digitaal via ons online muziekboek. Ons online muziekboek bevat ruim 6.000 nummers, Hier kunt u zelf een keuze uit maken. Heeft u zelf muziek, dan kunt u die ook uploaden. Wilt u muziek afspelen in de rouwkamers? Dan kunt u deze aanleveren op cd.

Wilt u muziek digitaal aanleveren? Dan dient u gebruik te maken van uw persoonlijke inloggegevens. Deze ontvangt u van uw uitvaartbegeleider.

Beeld

Crematorium en Uitvaartcentrum Hoorn beschikt over (mobiele) schermen voor het vertonen van beeldmateriaal. Het aanleveren hiervan kan op dvd of usb-stick. Het mooiste effect geeft het afspelen van een PowerPoint-presentatie. Het aanleveren van losse foto’s kan ook, evenals het aansluiten van een eigen laptop voor het vertonen van beeld. Voor dit laatste is een VGA-kabel aanwezig. Maakt u gebruik van Apple-apparatuur, dan dient u een eigen kabel mee te nemen. Om er zeker van te zijn dat de beelden juist worden vertoond, kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers om deze vooraf te testen.

Opnames

Indien de plechtigheid plaatsvindt in de grote aula, dan kunnen wij een geluidsopname van de dienst maken.

Openingstijden

Crematorium en Uitvaartcentrum:

maandag t/m vrijdag:
09:00 tot 16:30 uur (en op afspraak)

zaterdag & zondag:
Op afspraak

Begraafplaats:

Dagelijks toegankelijk bij daglicht

Routebeschrijving

Crematorium en Uitvaartcentrum Hoorn is gemakkelijk bereikbaar per auto en beschikt over voldoende (gratis) parkeergelegenheid.
Het treinstation van Hoorn ligt op slechts 1,2 kilometer afstand. Vanaf hier vertrekken er regelmatig bussen naar onze locatie (bushalte Berkhouterweg).

Plan route ›