‹ Bekijk alle nieuwsberichten

Uitvaartbraderie in Hoorn

Op zondag 17 december a.s. is er een gezellige bedrijvigheid in Crematorium en Uitvaartcentrum Hoorn. Dan wordt de uitvaartlocatie omgetoverd tot een braderie met diverse kraampjes van ondernemers uit de omgeving en uitvaartproducten. Ook worden er rondleidingen gegeven door het hele gebouw. Iedereen is welkom!

Ervaar hoeveel verschillende producten er zijn die te maken hebben met een crematie of begrafenis. En van alles zijn zoveel variaties mogelijk: stoer, lief, kleurrijk, klassiek of juist extravagant. Er is altijd wel een variant die bij iemand past. Ook zijn er ondernemers uit de regio aanwezig en er zijn smakelijke hapjes te proeven van uitvaartcateraar Meinders.

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u rond te leiden door ons gebouw. Tijdens de uitvaartbraderie is er voor ieder wat wils. Kom langs!

De Uitvaartbraderie vindt plaats op zondag 17 december a.s. van 10.00 tot 16.00 uur in Crematorium en Uitvaartcentrum Hoorn. Entree is gratis.

Openingstijden

Crematorium en Uitvaartcentrum:

maandag t/m vrijdag:
09:00 tot 16:30 uur (en op afspraak)

zaterdag & zondag:
Op afspraak

Begraafplaats:

Dagelijks toegankelijk bij daglicht

Routebeschrijving

Crematorium en Uitvaartcentrum Hoorn is gemakkelijk bereikbaar per auto en beschikt over voldoende (gratis) parkeergelegenheid.
Het treinstation van Hoorn ligt op slechts 1,2 kilometer afstand. Vanaf hier vertrekken er regelmatig bussen naar onze locatie (bushalte Berkhouterweg).

Plan route ›