Afscheid nemen

Wilt u in de dagen na het overlijden tot het moment van de crematie of begrafenis nog even bij uw dierbare zijn? Om tussentijds afscheid te kunnen nemen hebben wij diverse rouwkamers.

Enkele rouwkamers zijn speciaal ingericht voor een intiem (familie)bezoek. Andere ruimtes zijn juist geschikt voor condoleances met grotere gezelschappen. In de rouwkamers wordt de overledene opgebaard. Er kan muziek afgespeeld worden. Ook behoort een hapje en/of drankje tot de mogelijkheden.

Wanneer u wenst

Een rouwbezoek of condoleance kan plaatsvinden wanneer u dat wilt. Zo ook buiten onze openingstijden, bijvoorbeeld in de avond. Wij verzorgen dit graag voor u. Hiervoor kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.

24-uur op bezoek

Wilt u op elk moment van de dag en nacht bij uw overleden dierbare kunnen zijn? Daarvoor hebben wij een speciale 24-uurskamer. Een huiselijke en mooie, lichte ruimte met een warme uitstraling. De ruimte heeft eigen sanitair en een klein keukenblokje. Met een sleutel heeft u toegang tot deze ruimte wanneer u maar wilt.

Openingstijden

Crematorium en Uitvaartcentrum:

maandag t/m vrijdag:
09:00 tot 16:30 uur (en op afspraak)

zaterdag & zondag:
Op afspraak

Begraafplaats:

Dagelijks toegankelijk bij daglicht

Routebeschrijving

Crematorium en Uitvaartcentrum Hoorn is gemakkelijk bereikbaar per auto en beschikt over voldoende (gratis) parkeergelegenheid.
Het treinstation van Hoorn ligt op slechts 1,2 kilometer afstand. Vanaf hier vertrekken er regelmatig bussen naar onze locatie (bushalte Berkhouterweg).

Plan route ›